Жестоко: Човекот го вклучи паметниот телефон, а го исклучи мозокот

Вакви работи се случуваат кога зависноста е посилна од разумот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!