Жестоко: Мртов кит експлодираше на брегот на Калифорнија

Ваков ужас никој не очекува да види со свои очи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!