Жестоко: Обидот за грабеж заврши трагично за крадците

Доставувач на храна од Филаделфија се врати до дома за време на смената. Во тој момент го нападнаа тројца разбојници. Човекот им кажал дека парите му се во автомобилот и кога им го одвлекол вниманието го извадил пиштолот за кој има дозвола и почнал да пука.

Тој убил еден од крадците, вториот тешко го повредил, а третиот избегал и се трага по него. Сите обвиненија против човекот се отфрлени затоа што тој ова го направил во самоодбрана.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!