Жестоко: Полициски третман на татко без маска во Чешка, пред очите на детето

Тоа што двајцата дебили во униформа му го направија на детето е нехумано. Згора на сѐ, едниот полицаец не ја носи маската правилно.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!