Жестоко: Возач прави осмици на патот Свети Николе – Куманово! Прашање на време е кога ќе направи сообраќајка!

Не требаше да се чека многу за да се види катастрофата што ја предизвика несовесниот возач.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!