Зетот е малку понервозен отколку што се очекува на сопствената свадба

Глупавото сечење на тортата почна да го нервира, а шампањското веќе ги помина сите граници :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.