Згодна работа се овие новите Нинтенда, особено кога си во јавен тоалет

Забеганиот реши да го праша комшијата за една партија Марио Карт во двојки :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.