Жена е вистинска уметница која наместо четки користи две многу поинтересни „алатки“

Американска уметница воите „ремек дела“ ги продава за 400 долари. Ова може и да не звучи како многу пари, но кога ќе видите, што како и со што црта ќе си помислите дека се прилично многу.

Челси Чавис, кој живее во Флорида го користи скоро секој дел од своето тело за да заработи за живот.

Таа работи како стриптизерка, пејачка и забавувачка за возрасни, но нејзината омилена занимација ѝ е уметноста. Таа слика со помош на нејзините голи гради. 29-годишната девојка нанесува нетоксична боја на нејзините гради, а понекогаш и на нејзината вагина и ги прави уметничките дела.

Креациите на Челси станаа прилично популарни откако почнала да ги спдоелува на социјалните мрежи. Веќе има нарачки од клиенти во Њу Орлеанс, Орегон и Канада. Сликите варираат од 40 долари до 400 во зависност од големината.

Покрај сликите, Челси на своите клиенти им испраќа неколку слики од креативниот процес, вклучувајќи Полароид и кратко видео од неа додека слика (сега сфаќате зошто ѝ се продаваат сликите).