Жена одби да ѝ ја измерат температурата поради коронавирусот, но здравствениот работник не прифаќа „не“ за одговор

Се појави ново видео на кое се гледа како здравствен работник удира жена од Кина по лицето откако таа одбила да ѝ ја измерат температурата, додека службените лица правеле тестови за коронавирусот. Се верува дека видеото е снимено во провинцијата Сечуан во југо-западна Кина.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!