Жена покажува како им е на продавачите за новогодишните празници и ги моли луѓето да бидат пољубезни

Божиќ и Нова година се дефинитивно бурни периоди. Особено за оние кои забораваат или одложуваат купување подароци до последната секунда.

Тогаш, тие брзаат до најблиската продавница за да ја завршат работата. Тоа, за жал, може да доведе до доста голем хаос. Во ред е ако лицето се расчисти после себе, сепак тоа е исклучително редок случај.

Каси Вејд од Нешвил, Тенеси објави серија на фотографии што покажаа колку страшни изгледаат некои продавници за време на сезоната на празници. Фотографиите ги прикажаа резултатите на многу луѓе што ги „разурнувале“ предметите, иако на прв поглед можеби ќе помислите дека торнадо ги погодило продавниците за кои станува збор.

Во својата објава на Фејсбук, жената се фокусираше и на тоа колку е страшно за малопродажните работници. Не само што треба да го исчистат сиот хаос направен од клиентите, тие исто така треба да ги издржат луѓето кои се непристојни.