Жена во супермаркет (виц)

Жена после работа влегува во супермаркет. Чака на ред за салама, потоа чека на ред за сирење, па чека на ред на вагата за компири итн. Излегува после 2 часа целата преморена. До неа запира една раскошна лимузина и од неа излегува еден маж:
– Јас сум шеик од богата арапска држава. Ми се допаднавте веднаш штом ве видов и сакам да ве земам во мојот харем.
Жената изморено и налутено:
– Е да, уште тоа ми фалеше денес, да чекам на ред и за к*!