Жената ја расчисти гужвата под балконот со кашлање

Жената смисли едноставен начин како да ја растера гужвата од под нејзиниот балкон. Бидејќи луѓето никако не се вразумуваат, таа само еднаш намерно се накашла, преправајќи се, за да ги потсети дека е време на пандемија.