Жената ќе ви покаже како да си направите фризура за време на пандемија, доколку немате ножици

Сите правиме луди работи за да се забавуваме во овие чудни времиња, а бидејќи стана популарно сами да си ја сечеме косата, една жена од Нов Зеланд реши да го следи трендот, но на малку понеобичен начин.

25-годишната Кори Вокер одлучила да си ја скрати косата сама, но кога сфатила дека нема ножици во куќата, наместо да се откаже од намерата почнала да користи кујнски ножеви. Таа вели дека две недели пактикува социјално дистанцирање. Со новата фризура дефинитивно ќе продолжи да практикува.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.