Жената ќе ви раскаже многу тажна приказна за несреќата која ја доживеал нејзиниот сопруг

Попи многу емотивно почнува да ја раскажува приказната за несреќата на нејзиниот сега поранешен сопруг. Внимавајте приказната е многу емотивна бидете подготвени за солзи.

Жената вели: „Кога моите момчиња (мисли на децата) има само 6 недели мојот сопруг имаше ужасна несреќа… Тој се сопна и падна… во вагината на неговата колешка и сѐ уште е заглавен таму.“ Затоа сега самохраната мајка се пријавила на емисија во Австралија за да запознае нов маж кој ќе ѝ стане сопруг на првиот состанок.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.