Жената била на часови по самоодбрана и сака да му покаже на мажот што научила

Самодовербата ѝ е до небо и е прилично сигурна дека ќе го тресне од земја :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.