Жената и мажот што ‘рчел (виц)

Жената нервозна не може да заспие го буди мажот:
– Диме, Диме, станувај бе, сврти се на другата страна! ‘Рчиш како ауспух на мотор!
Мажот во полу сон се врти и ѝ вели:
– Добро ќе се свртам, ама кога ќе се свртам да не очекуваш да запеам како Енрике Иглесијас?!