Жената и мажот си играат продавачка и муштерија (виц)

Жената му вели на мажот:
– Мажу ми здосади веќе сѐ едно па исто во с*ксот. Ајде да си поиграме. Еве на пример јас ќе бидам продавачка, а ти си муштерија и влегуваш во продавницата.
– Добро, ајде да пробаме. Добар ден, девојче! Имате ли сланина?
– Не!
– Ааа, како не, еве јас напипав.