Жената на овој Дагестанец сакала повеќе време да поминува со својата другарка, па тој ѝ го решил проблемот

За секој проблем има решение, само треба да ти текне како на генијалецов :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.