Жената нема од што да се плаши, затоа што тука е нејзиното мажиште да ја спаси од пајакот што им влегол дома

После некое време жената повеќе не можеше да издржи, па фати да го зафркава.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.