Жената подготвува чаша специјално вино за својот неверен маж

Повеќето жени би збеснале кога би дознале дека нивниот маж ги изневерува и ќе посакаат физички да ги повредат и мажот и другата жена, но оваа ДАМА има поинаков пристап.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.