Жената се размуабетила на телефон и не го забележа трамвајот

Ова е причината зошто трамваите ги викаат тивки убијци! Ве предупредуваме за жестока содржина!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!