Жената со нетрпение го чекала мажот од работа (виц)

Се враќам вчера од работа, а жена ми во секси долна облека, лежи на креветот и ми вика:
– Душо, цел ден те чекам да ме раздрмаш малку!
Па кога ја грабнав хармониката…