Жената толку многу се изнервира, што гласот ѝ стана 2 октави повисок

Оваа да ти е дома да не можеш да се искараш на раат. Сѐ на смеење ќе те тера.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!