Женска тепачка во кал можеби звучи привлечно, но кога калта е од селската канализација, тоа е друга приказна

Згора на тоа, жените не се борат туку душмански се тепаат, па мораме да ве предупредиме за жестока содржина!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!