Женски паркур во Бразил – смешно и срамно!

Подгответе се да бидете воодушевени од триковите кои ќе ви ги покажат овие девојчиња, пионерки на женскиот паркур во Бразил.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.