Женските натпревари во удирање шамари се многу поинтересни за гледање од машките

Дневна доза сеир! Еден од појаките моменти е на 45-та секунда.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!