Жестоко: Девојката спасува кутро животно, заглавено под лимените плочи… Чекајте да дојде моментот!

Јас ќе умрев од страв ова да ми се случеше во живо!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!