Жестоко: Вооружен грабеж на жена пред влезната врата на нејзината куќа

Снимката е од безбедносната камера на влезната, а ако ја гледате со звук е уште поморничава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!