Жителите на Багдад во последните 100 години само 2 пати виделе снег и многу му се радуваат, а вака изгледа една ТВ репортажа од терен

Репортерот е видно возбуден, а младите околу него уште повеќе. Напааад!!!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.