Жителите од Покрајчево добија тепих на патот, на кој и Холивуд би му завидувал

Автор: Гоце Рујков

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.