Животот на една пластична ограда, која што требаше да предупредува дека има дупка на патот

Видео кое многу кажува за културата на возачите и луѓето воопшто. Само еден од сите возачи се најде совесен, за веднаш после него еден залетан идиот да уништи сѐ.