Зимски смешки од Канада: Поледицата во дворот може да биде прилично незгодна! (Гледајте со звук!)

Ќерката се обидува да си отиде од кај родителите, таткото ѝ помага, а мајката сним и се гази од смеење.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.