Жителите на едно село во Уганда после 14 години конечно го фатија крокодилот со прекар „Осама“, затоа што изел 80 луѓе

Крокодилот со прекар „Осама“ долги години бил страв и трепет за жителите на малото село Луганга во Уганда. Според локалните легенди, тој бил долг 5 метри, изел над 80 луѓе, па дури и киднапирал деца. 75-годишниот ѕвер е обвинет за серија брутални убиства, кои наводно се случиле во текот на последните 14 години.

Интересна забелешка: Зошто жителите на Уганда имаат исти телефонски броеви како нашите? Коинциденција?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!