Животна лекција 246: Ти немаш право да шутираш пенал во уличен фудбл во кој не играш

Затоа што ќе си го добиеш со влечките :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.