Животна лекција број 321: Никогаш не заварувај полн резервоар!

Бонус лекција: Пожар предизвикан од нафтени деривати не се гасне со вода!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!