Животни помеѓу два света: Лиза прави уметнички дела во кои ќе поверувате дека се вистина

Уметницата Лиза Ериксон од Портланд, Орегон создава оригинални слики. Тие прикажуваат многу реални животни со надреален пресврт. Половина потопени помеѓу два света со изобилна флора. Сите нејзини слики се изработени со акрилик на дрвени панели. Лиза ја споделува својата работа на Инстаграм, каде што има над 37 илјади претплатници.