Животните мора да ја преминат реката во Кенија, ама крокодилот е гладен

Кога ручекот веќе му го просече патот мораше да се послужи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!