Животните покажуваат дека можат да бидат наивни и слатки како малите деца

Животните бараат внимание, тие можат да се плашат од симнувањепо скали, па дури и се љубоморат на другите миленици. Нивните емоции се бесценети и можеме да ја гледаме оваа наивност бесконечно.

Еднаш моето куче падна симнувајќи се по скали, сега тој сам се качува нагоре, но уште му е страв од симување. Ова е резултатот.

Не може да чека за храна.

Моето посебно милениче.

Уживаат во сонцето.

Типичен однос меѓу брат и сестра.

Мисли дека е на море.

Од сите места….

Ми го украде кафето.

Како и зошто?

Мисли дека не ја гледа.

Кога не си во центарот на вниманието.