Значи пилешките крилца биле причината зошто девојките толку долго се задржуваат во тоалет

Секако мора да имаат и ваква пијана и откачена другарка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.