Знаеш дека си препил, кога вака си го миеш лицето за да отрезниш

Другарот е секогаш тука да помогне, за сеирот да биде поголем 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.