Знаеш дека си претерала со пиењето, ако завршиш во машината за перење алишта

За среќа некој паметен инженер ставил заштита да не може да се вклучи машината додека не се затвори вратата. Инаку ни пожарникарите немаше да можат да ѝ помогнат.