Знаеш дека глобалното затоплување не е мит, кога и руските чистачи на снег почнаа да му се радуваат како мали деца

Кај нас се случувало и други години да не заврне снег, но Русија без снег е аларм кој сите луѓе на планетата треба да го сфатат сериозно.