Знаете ли да го играте Мајклџексоново оро?

Слично е со другите македонски ора, само ви треба малку повеќе имагинација и искуство.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.