Знаете ли како се игра „Новогодишен чочек“?

Зоран Николовски и друштвото ќе ви покажат :). Да ја започнеме новата 2020 весело!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.