Знаете ли како се прави човечка вртелешка? Време е за малку боливудска акција, каква што не сме виделе веќе подолго време!

Секоја чест за фантазијата на боливудските режисери, за кои не важат обичните закони на физиката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.