Знаете ли која е најсекси македонска регистарска табличка?

Само најголемиот фраер може да ја има. Ако некој го види низ Охрид, нека прати слика 🙂.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.