Зомби убиец (Игра од старата школа)

Вашата задача е да се уништат противниците и да се врати контролата над тајната ракетна база.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.