Зошто е убаво да се има камера на вратата?

Ако жена ти се искрши на скалите, после ќе можеш да и се смееш и да ја ставиш на интернет, за сите да и се смеат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.