Зошто ви е потребна заштитна маска дома?

Маските се многу корисна работа и може да ве спасат од многу непријатности како оваа на пример.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.