Зошто жената секоја вечер ја болела главата? (виц)

– Жено, во последно време тебе многу те боли главата. Мора да разговараме и тоа сериозно!
– Добро, штом сакаш да разговараме ајде. Како нема да ме боли главата со тој триминутен с*кс?!?
– Доста ма! А минатиот пат кога те работев повеќе од 1 час?!?
– Кога тоа бе?!? Кога се смени саатот ли?